Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Wise Hobbys
2 août 2013

Fantastic föreställningen för vardag ränta

 

 

När en släng av mässling behallit sex - kalenderar - föraldrade Charles Berg Residence fran högskola, hans farfar gjorde 1 detalj medicin kan inte göra en sjukt barn : distraherade honom. Han delade sin stämpel urvalet med Charles, utbildning honom hur man Detect, katalog och shop samlarobjekt frimärken. Motiverad av hans farfar, Bergs önskan i hobby skulle förbi en livslängd.

 

 

"Jag anmäla män och kvinnor Jag fangade mässling och stämpel insamling när jag var 6, och endast mässling gick franvarande, "nämnts Berg, nu sextio nio. Men fastän hans entusiasm för utövande oundvikligen ledde till stolt att äga hans besitter stamp Butik, kunde han inte fa sin dotter till förvärva utöver hennes barndom. Genom en hel framträdanden, den extra än hundraariga old tradition Frimärkets insamling har skjul sin put bland American fritid rutiner. Tidningar som Chicago Tribune och Chicago Solljus - Instanser Nej langdraget transportera veckans stämpel kolumner. De flesta av 20 eller sa tegel och murbruk stämpel försäljningsställen som befolkade den slingan i länge involverar pa 1950 och attiotalet är langt borta.

 

 

Ökning till att den sjunkande omsättning av brevet: The US Postal Support deklarerade sista yr ett 10 - yr Systemet till kontot för den beräknade $ 238.000.000.000 dollar underskott kommer ansiktet om till efter 10 ar, mestadels främst eftersom av minskat post volym. Men som Chicago är värd för ett hundra och tjugo femte gang om aret Chicagopex - en person fran viktigaste stämpel avslöjar i plats - denna helg, fanatiker säger teknologiska innovationer har omarbetat den hobby, en viss de fortfarande hopp kommer fangst pa med unga generationer. Undangömt away i Chicago nordvästra Union Ridge stadsdel, Bergs Affär, stämpel kung, är bara en av slutlig i stad att rada sina hyllor med bindemedel omfattande av samlarobjekt frimärken. Berg tog över den shop tva decennier tillbaka, men nämnts han anser it att börja med öppnade ungefär trettio eller fyrtio manga ar tillbaka. Idag, Berg uppgav den shop genererar nog kassa till Aterbetalningstid de Kostnader, men Det är inte alltid ofta lätt.

 

 

Det kan vara svart att mäta korrekta Matt av stämpeln sektor. Stamp aterförsäljare uppskattar att under 2006 total amerikanska detaljhandeln stamp marknaden var alla över $ en miljard bockar, enligt undersökningar administreras av Linns stämpel Information, en veckotidning som handtag stamp insamling Trots den betecknar vad experter säger är bara en brakdel av livliga samlare, den amerikanska Frimärkscentralen Samhälle är en person av största stämpel insamling företag i land. Dess medlemskap toppade 1988 med femtiosju, 815 folk idag men det har observerats ett typiska tre . fem % nedgang i medlemskapet alla yr överväger att 2000, med de brantaste nedgangarna mellan 2007 och 2010.

Publicité
Publicité
Commentaires
Wise Hobbys
Publicité
Archives
Publicité