Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Wise Hobbys
22 août 2013

Artikel Business kontor Heritage

 





hela de Bra Melancholy av 1930, nagonting särskiljande inträffade i post kontor konstruktioner alla över den land. Artister har givet den option till funktion och hjälp pa egen hand av gör väggmalningar för dessa betydande grupp konstruktioner. President Roosevelt och hans radgivare observerade till att konstnärer har presenterade den potential till stöd pa egen hand med sitt hantverk mindre än den Segment för Fine Arts följd av pa Treasury Division. Om det höll pa att överskott fonder när post kontor gör var skapade, en parti av fulla fonder anslogs för utsmyckning av fastigheter interior .



Manga av dessa nationella skatter är inte under en längre tid i destinationer de har utvecklat för. Vissa väggmalningar har felplacerade eller stulna och andras har varit förlista, människor idag inte erkänna sin nytta och stor vikt till posten. Det finns mycket, ända att halla pa att vara i sajter de varit betydde för de flesta dem hängande nära eller omfattar den publicera mästare kontorsmiljö door.



Dessa artister skulle välj den utsikter till chatta med folk idag av staden, gör ett försök för att fa en känsla för sätt vardag. Hörsel berättelser av vad vardag life var gillar och ofta situationer basera sina malningar pa vad de lyssnade till och observerade hjälp sina iakttagelser. Av utbildning, där höll pa att massor av artister som varit inte till helst resa till städer att de varit malning för pa grund av att av finansiell förödelse av tillfällen. Dessa konstnärer hamnat väntat till locka pa kreativitet och föregaende Aktiviteter till gör sina väggmalningar. Skickas instanser där varit blygsam uppgifter att haft vara justerade eller ändrats för att göra scenen en realistisk 1 till city.



I vissa fall scenarier, stadsborna slutade sa förolämpad med vad konstnären utvecklat att väggmalningen var direkt skickas tillbaka till Washington som oacceptabelt eller ens förstörda. I bara en dessa typer av omständighet avvisades väggmalning har inte varit observerade överväger att trettiotalet och skulpturen som pastas var gjord som alternativ inte har utrustade vara hittade antingen. Dessa konstnärer svarade inte bara till själva och deras uppfinningsrika känslor men till stadsborna, den Skicka grepp, och myndigheter.



Dessa fungerar av art varit inte sett som dessa typer av av manga andra för pretty viss tid och det finns men ett risk att Maj vara nagra som är undervärderade som vad de är, bevarande av historia sa länge en mycket dark tid i bakgrund i USA. Skriv-up Arbetsplatser inte bara främja frimärken. De har den center och kranskärlssjukdom av gemenskaper och behöver vara värdefull som denna typ av.

Publicité
Publicité
Commentaires
Wise Hobbys
Publicité
Archives
Publicité